2017-03-07 23:28:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Sok új feladatot kaphat

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars még a Kos jegyében maradt. Kedvezően hatnak önre ezek a bolygóállások. Váratlanul előrelépést érhet el egy olyan üggyel kapcsolatban, ami már szinte reménytelennek tűnt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
„Lassú víz partot mos”, tartja a mondás, és ez most különösen igaz lesz önre! Haladjon apró lépésekkel a célja felé, semmit se kapkodjon el, mert csak így érhet el sikert!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sikerül tető alá hoznia egy jó üzletet. Talán az interneten vevőt talál valamire, amiről azt hitte, értéktelen, vagy más módon jut plusz bevételhez! Délután is éri egy kis meglepetés, talán összefut egy rég nem látott ismerőssel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne hozzon drasztikus döntéseket társkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheti magát, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak. Ha nem egyedül él, akkor késő délután óvatosnak kell lennie, mert a Mars veszekedésre ingerelheti.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehéz napra számíthat. Egyre-másra felmerülhetnek kisebb akadályok, melyek nagyon idegesíteni fogják. Próbálja megőrizni a nyugalmát, és bosszankodás helyett koncentráljon a megoldásra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Zavar támadhat az érzelmi kapcsolataiban. Ennek valószínűleg az az oka, hogy ön egyre sikeresebb az élet más területein, ez pedig gyengíti a partnere önbizalmát. Ez persze nem jelenti azt, hogy önnek kell visszafognia magát, bízza a kedvesére, hogy helyre tegye magában ezt a dolgot...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Már a reggel késedelemmel indul, lekésheti a buszt, vagy dugóba kerül, így lemaradhat egy fontos megbeszélésről. Őrizze meg a nyugalmát akkor is, ha a kollégák a lassú tempójukkal az agyára mennek, és látszólag ezer évig kell várnia mindenféle papírokra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön szeret dolgozni, de most semmihez sincs kedve, még a házimunkához sem. Gyorsan intézze el a fontos dolgokat, majd szakítson időt a lazításra – ez esetben végül csodásnak láthatja mai napot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy kis magányra vágyik, hogy átgondolja a terveit. Próbáljon időt szakítani önmagára. Most nagyon termékeny, hasznos ötletei lehetnek, ha sikerül egy órát nyugalomban, egy kávé mellett eltöltenie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most sok új feladatot kaphat. Ez egyáltalán nincs ellenére, de azért arra figyeljen, hogy ne vállalja túl magát. A magánéletére is maradjon ideje, energiája!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma végre nem kell küzdenie semmiért, szinte maguktól elsimulnak a problémák. Nyugodtan vegye egy kicsit lazábbra a napot, délutánra pedig szervezzen programot a barátaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
Zűrzavaros napra számíthat. Állandóan cseng a telefon, záporoznak a kérdések – köztük a kritikusak is, melyekre nem tud válaszolni. A legfontosabb, hogy ne kapkodjon. Az estét töltse kikapcsolódással, találkozzon a barátaival, vagy menjen moziba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: